Fires, Festes i Mercats

A Lloseta hi ha dues festes locals. La primera se celebra dia 8 de setembre; és la festa de la Mare de Déu de Lloseta, patrona del municipi. L´acte central consisteix en la celebració religiosa que es fa al matí al temple parroquial, amb l´assistència de les autoritats.
El canvi experimentat en els darrers anys ha suposat l´ampliació del ventall d´activitats, tant esportives com culturals, durant la setmana prèvia.

L´altra festa és la celebració de la romeria del Cocó, el primer dimecres desprès de Pasqua. Aquesta romeria és la continuació actual de l´antic pancaritat amb que els llosetins i llosetines veneraven a la Mare de Déu en l´oratori construït a l´antiga possessió de Son Ramon. Aquest dia les autoritats polítiques i eclesiàstiques inicien la festa amb un passeig des del temple parroquial fins a l´oratori, on té lloc la celebració eclesiàstica. Al llarg del dia, i malgrat haver perdut l´encant tradicional a causa de la modernitat, l´actual avinguda del Cocó és el punt on es concentra la romeria, que compta també amb la presència de visitants dels municipis veïnats.
Per altra banda, Lloseta celebra mercat setmanal els dissabtes a la plaça d´Espanya. el mercat té una oferta variada, destacant els productes aliment